Roliga och hjälpsamma appar för dig som älskar motorsport

Som motorsportsälskare vet du att det finns mycket att älska med sporten. Farten, spänningen och självklart tävlingarna. Eftersom det finns så många undergrupper till motorsport finns det alltid många olika typer och nivåer av tävlingar. Bland annat Formel 1 och de olika Grand Prix racen, IndyCar och det fantastiska Indianapolis 500, flera olika Rally typer och det stora World Rally Championship och mycket mer. Kanske har du som fan av motorsport just en favorit bland någon av de olika racing typerna, kanske har du till och med varit förare själv. Oavsett så känner du till hur spännande det är att följa med i vad som händer i de olika racen.

Men, ibland är det inte alltid det lättaste att följa med i de senaste motorsportsnyheterna – precis som det inte är lätt att hitta ett online Casino utan konto – särskilt inte om man är intresserade av flera olika typer av race. Allt för sällan rapporterar vanliga nyhetssajter och program om resultaten eller händelseförloppen i ens de högsta serierna och ofta måste motorsportsintresserade söka upp nyheter och information själva från olika sidor på nätet eller i underkategorier långt ner i flödet på de vanliga nyhetsapparna. Som tur är finns det många användbara appar för den som snabbt och enkelt vill kunna få de senaste nyheterna direkt i telefonen.

NASCAR Mobile, MOTORSPORT.TV och Formula 1 APP ger dig senaste nytt

NASCAR Mobile är NASCARs egna officiella app och finns gratis för både Apple- och Android användare. Applikationen ger dig de senaste nyheterna från alla NASCARs race men även videohöjdpunkter, tävlingsscheman, topplistor, statistik och mycket mer. NASCAR Mobile är just nu en av de mest populära apparna för racing nyheter. Dock går det inte att visa hela race eller livehändelser i NASCARs app, detta kan du istället göra med MOTORSPORT.TV istället. MOTORSPORT.TV är Netflix för motorsport. Appen innehåller mängder av olika tävlingsserier och race som går att streama på alla enheter. Applikationen är gratis att ladda ner och fungerar för både iOS och Android.

Formula 1 APP är ett alternativ för dig som främst är intresserad av Formel 1 nyheter. Appen innehåller bland annat nyheter, intervjuer, videoklipp och starttider, både för din tidszon och för den som loppet hålls i. Formula 1 APP är gratis att ladda ner både för iOS och Android men för den som vill prenumerera på och streama F1 TV tillkommer en liten månadsavgift alternativt årsavgift.